shutterstock_482236801.jpg

Arbeta@

Certainest

Be fully rewarded

Här på Certainest är vi stolta över att ha engagerad personal, alla är dedikerade till att göra våra kunder, produkter och projekt till en framgång. Vårt team består av uppfinningsrika, kreativa tänkare som är entusiastiska och passionerade för att bidra med nya idéer till applikationsutveckling och IT i allmänhet. 

 

Vi främjar en arbetskultur av samarbete, problemlösning och lagbyggnad. Genom åren har vi behållit en startkultur med en bejakande miljö för att främja kreativitet bland alla våra medarbetare. Vi uppmuntrar till överlappning mellan våra tekniska, kreativa och affärsinriktade team för att lära av varandras erfarenheter.

  • Bra lönepaket

  • Generös semesterpenning

  • Dedikerad utbildningsbudget som du bestämmer hur det spenderas

  • Utmärkta försäkringar

  • Utmärkt pensionsplanering

  • Anslutning till de bästa uppdragen i Västra Sverige

  • Verkligt stöd om du har ett sidoprojekt som är relaterat till ditt arbete

  • En riktig karriärplan som innehåller certifieringar och yrkeskvalifikationer

  • Var mer än en konsult, om du önskar att vi aktivt söker ditt engagemang i verksamheten

  • Få kontakt med utmärkta kollegor med olika färdigheter och erfarenheter

Vad letar vi efter? 

Vi letar efter drivna individer som anser att mjukvaruutveckling är mer av en passion än en karriär. Någon som finner utmaningen att hålla sig uppdaterad kul, snarare än ett besvärligt måste. 

 Certainest värderar personliga färdigheter lika med tekniska färdigheter, du måste vara lika kapabel att jobba på egen hand, som att vara del i eller leda ett team. Du måste kunna inspirera, diskutera, lära och lära av andra


Fördelar med Certainest

Certainest är ett av få helt självständiga bolag inom området. Vi är inte ägda av någon annan och vi är inte noterade på den svenska börsen.   Vi strävar istället efter att återinvestera I oss själva genom att erbjuda våra anställda både en attraktiv ersättning och utbildningsmöjlighet.  

 Vår filosofi är också att kunna uppmuntra våra anställda att driva sina egna sidoprojekt som utveckling av mobila appar eller tekniska lösningar, subject matter-bloggning eller helt enkelt att starta ett eget team av riktigt säkra konsulter.

Rekryteringsprocessen – enkel och smidigt!

Vi vill hålla en rekrytering så enkel som det bara går.  Om du är intresserad, skicka in ditt CV och boka en tid för intervju. Om vi I vår tur gillar dig så bokar vi tid för en enkel kunskapsprövning samtidigt som vi pratar med dina referenser.  När det är avklarat kommer vi överens om avtal, ersättning och när du vill börja jobba hos oss. Enkelt, snabbt, smidigt och tydligt - för både dig och Certainest!

shutterstock_482235526.jpg