shutterstock_485403415.jpg

Vår filosofi

corevalues-diagram.gif

Våra kärnvärden

Vi anser att sättet vi planerar våra dagliga aktiviteter på är väldigt viktigt för våra arbetsmetoder och starkt kopplat till värdet vi tillför. Våra konsulter förväntas hålla den högsta standarden och uppföra sig på ett sätt som främjar etik, utveckling och positiv förändring hos oss själva och de runtikring. För att uppnå detta har vi valt att fokusera på följande kärnvärden: 

  1. Tillför värde genom resultat

  2. Omfamna och led förändring

  3. Humor och lite konstighet skadar aldrig.

  4. Äventyrlighet, kreativitet och öppensinnighet

  5. Bejaka personlig tveckling och inlärning

  6. Bygg öppna och ärliga relationer med kommunikation.

  7. Bygg en positiv grupp- och familje"spirit".

  8. Åstadkom mer med mindre.

  9. Passion och beslutsamhet

  10. Ödmjukhet

shutterstock_485403367.jpg

Som en leverantör av IT-tjänster

Vi anser att alla verksamheter har helt unika behov och krav, vilket gör att vi erbjuder konsulter med erfarenheten och kunnigheten som krävs för att skräddarsy sitt arbetsätt för att passa just er verksamhet. Vi välkomnar utmaningarna med just ditt projekt för att leverera värde med karaktär, djup och integritet för att möta våra egna högt ställda krav på oss själva.  

Öppenhet och ärlighet I kundrelationen är två viktiga ledord på Certainest. Samtidigt som vi bygger en trygg och långvarig relation så ökar vår kunskap om just er verksamhet – och med den också möjligheterna för oss att hjälpa er att utvecklas vidare.

Certainest som arbetsgivare

Som anställd på Certainest kommer du ges möjligheten att jobba tillsammans med exceptionella konsulter som tillsammans älskar att utveckla galna idéer till produktförslag. Du blir en del av en glad och rolig grupp med människor som både älskar sitt jobb men också sin fritid.

Fördelar med Certainest

Certainest är ett av få helt självständiga bolag inom området. Vi är inte ägda av någon annan och vi är inte noterade på den svenska börsen.  Vi strävar istället efter att återinvestera I oss själva genom att erbjuda våra anställda både en attraktiv ersättning och utbildningsmöjlighet.  Vår filosofi är också att kunna uppmuntra våra anställda att driva sina egna sidoprojekt som utveckling av mobila appar eller tekniska lösningar, subject matter-bloggning eller helt enkelt att starta ett eget team av riktigt säkra konsulter.