shutterstock_482236276.jpg

Tech Lead .Net

Här svarar du på annonsen för Tech Lead .net

Är du erfaren systemutvecklare inom .Net och .Net Core som är mogen att ta en Tech Lead roll. Van att röra dig fullstack, utvärdera och välja ramverk samt gillar DevOps miljö och molnbaserad arkitektur gärna inom Azure eller AWS.

Vår anställningsprocess

Eftersom vi är ett oberoende konsultbolag med ett agilt ledarskap så har vi en väldigt simpel, rak och snabb anställningsprocess. Var vänlig fyll i nedanstående formulär så att vi kan återkoppla till dig.

Under Januari månad återkopplar vi och går vidare med de kandidater vi har valt ut. Efter en inledande intervju går vi vidare med ett enkelt kunskapstest och kontaktar dina referenser. Efter det följer en diskussion om avtal och startdatum. 

Enkelt, snabbt, smidigt.

Namn *
Namn

Our Office

Certainest AB
Datavägen 2
Askim, Göteborg, 43632

 


Tech Lead .Net

 Företaget

Certainest är ett konsultbolag där personalens kompetens och utveckling ligger i fokus. Att utvecklas och lära sig nytt är kul, det ger även möjligheten att på bästa möjliga vis bidra i projekt, vägleda kunder och utvecklas med kollegor. Vi söker efter fler fantastiska och engagerade kollegor som vill vara del i ett bolag som investerar i sin personal, har intressanta uppdrag och roligt på jobbet.

 Vi erbjuder

Certainest är ett kreativt och modernt, specialistkonsultbolag som ger dig möjligheten att utveckla såväl dig själv som kunderna.  Hos oss får du möjligheten att arbeta med dedikerade kollegor som är experter inom sitt område. Att vara engagerad, dela med sig och lära från varandra genomsyrar allt vi gör. Det är så vi bygger bolaget och vår gemensamma framtid.

 Som specialistkonsultbolag vet vi att vi alltid måste sätta dig som konsult i centrum i allt vi gör. Vi lägger stor vikt vid och investerar i våra konsulters kompetens kontinuerligt. Alla våra konsulter har en egen utvecklingsplan och budget som säkerställer att du upprätthåller högsta nivå av kunskap.

 Om projekten

Som Certainest konsult är du en nyckelperson för kunden och en har nyckelroll i deras projekt. Du är involverad i kundprojekt som utvecklar lösningar som är ledande och kommer att förändra branschen, där ni använder de senaste teknologierna.

 Är detta du?

Är du erfaren systemutvecklare inom .Net och .Net Core som är mogen att ta en Tech Lead roll. Van att röra dig fullstack, utvärdera och välja ramverk samt gillar DevOps miljö och molnbaserad arkitektur gärna inom Azure eller AWS.