shutterstock_573113842.jpg

Försäkrad utveckling utan brister.

Certainest:Development

Introduktion till Certainest Development

Certainest Development är en kreativ och modern konsultbyrå för systemutveckling som specialiserat sig på .Net, Java, Open Source-utveckling, teknisk testning, UX och DevOps. Vi tillhandahåller våra tjänster för att hjälpa er att bygga era lösningar och uppnå era ambitioner. Våra konsulter är bekväma inom Agile, traditionella eller era egna utvecklingsprocesser.   

uxdev.jpg

Vad vi står för

På Certainest Development är vi experter på att skapa system som är väl genomtänkta, lämpliga för ändamålet och levereras inom ramen för ditt projekt. Vi på Certainest Development visar i vårt arbete på följderna av olika val så att besluten skapar en solid arkitektur och kreativa utvecklingsstandarder. Vi utvecklar ett brett utbud av innovativa applikationer för många kunder.

shutterstock_1120621712.jpg

Vårt uppdrag

Vårt arbete för våra kunder är varierat och vi strävar efter att producera kreativa och innovativa mjukvaror för att bygga upp kundens verksamhet. 

 Våra erfarna konsulter består av experter inom alla utvecklingsområden och de vet vad som krävs från krav till arkitektur och till införande.

 
method3.jpg
 

LEAN PRINCIPLES

Certainest stöder lean agile utvecklingen och våra konsulter är certifierade inom många av de olika ramverken.